04-09-2026, 12:14 AM
Játékosneved: Zolifoci
Kitiltásod időpontja: 2026.04.08
Kitiltás indoka: Staff szidás
Szankciót osztotta: Levsch
Kitiltás ideje: 15 nap
Miért szeretnél unban-t?: Hali,
egy félreértelmezett szituáció okán lettem kibanolva Levsch által. Egy humoros megjegyzést értelmezett magára és negatív szándékúnak értékelte, mind a kettő gondolata kétséges.
A fellebezésem discordon pedig számomra érthetetlenül, komolytalanul elutasította és kibanolt a discordról is. Úgy érzem, én mint a Fyremc oszlopos játékosa már a kezdetek óta ennél többet érdemlek. Több ezer játékóra és vásárolt Fyrecoin után véleményem szerint, joggal várja az ember, hogy a staffok értünk és ne ellenünk dolgozzanak.
Amennyiben unbanra nem számíthatok, a discord banom levételét kérem.
Köszönöm,
Zolifoci
Extra információk:
Kitiltásod időpontja: 2026.04.08
Kitiltás indoka: Staff szidás
Szankciót osztotta: Levsch
Kitiltás ideje: 15 nap
Miért szeretnél unban-t?: Hali,
egy félreértelmezett szituáció okán lettem kibanolva Levsch által. Egy humoros megjegyzést értelmezett magára és negatív szándékúnak értékelte, mind a kettő gondolata kétséges.
A fellebezésem discordon pedig számomra érthetetlenül, komolytalanul elutasította és kibanolt a discordról is. Úgy érzem, én mint a Fyremc oszlopos játékosa már a kezdetek óta ennél többet érdemlek. Több ezer játékóra és vásárolt Fyrecoin után véleményem szerint, joggal várja az ember, hogy a staffok értünk és ne ellenünk dolgozzanak.
Amennyiben unbanra nem számíthatok, a discord banom levételét kérem.
Köszönöm,
Zolifoci
Extra információk: