Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNBAN KÉRELMEM - SZERVER
Játékosneved: B_Vitamin

Kitiltásod időpontja: 20221218

Kitiltás indoka: Staffszidás

Szankciót osztotta: Tomikapecs

Kitiltás ideje: 10nap

Miért szeretnél unban-t?: Sziasztok kedves fyremc staffok!B_Vitamin vagyok és szeretnék unbann kérelmet kérni a fyremc szerverekről.Legfőbb indok amiért szeretnék unbann kérelmet kérni az az mivel megvettem a orémium kalendáriumot és hiába leszek unbanolva a kalendáriumom oda vestik a benne lévő ajándékkal és az én belefektetett pénzemmel.A kitiltásomat jogosan kaptam a rendszer szerint,szerintem jogtalan.Az én indokom ,hogy miért oktalan az az mivel az írtam chatre idézem : "pocsos" ami véletlen félra írási hiba mivel én pocost akartam írni.Nem szerettem volna vele senkit se megsérteni és ha sikerült is bocsánatot szeretnék kérni Tomikapecstől!Ha esetleg van mód az unbanomra úgy ,hogy kapok 14 napos némítást az is jó lenne!Csak nem szeretném elveszíteni a pénzemet amit belefektettem a játékba ilyen véletlen miatt!Köszönöm szépen hogyha elolvastátok és várom a válaszotok!
-B_Vitamin

Extra információk:

Szia!
Köszönjük, hogy megírtad az unban kérelmet!

Csapatunkkal folyamatosan igyekszünk felülvizsgálni a kitiltásaink, szankcióink feloldására vonatkozó határidőket.
Sajnos a Te esetedben jelenleg még úgy találtuk, hogy nem tudjuk feloldani a büntetésedet.
Kérlek, várj még pár hónapot és add be újra a kérelmedet!

Ajánljuk figyelmedbe szabályzatunkat! (Kattints ide)

Köszönjük a megértésed!

További szép napot kívánunk,
FyreMC csapata

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég