08-04-2022, 12:55 PM
![[Kép: image_17.png]](https://cdn.discordapp.com/attachments/520576517349179393/864185632489603162/image_17.png)
UNBAN KÉRELEM
Neved:
agyverzett
Kitiltott:
revaxlmao
kliens adta:
raptor15
Kitiltás:
kliens
Indok:
segédprogram használata
Kitiltás ideje:
július 11.
Oktalan kliens bant kaptam.Amit megis tudok magyarázni azzal hogy a revax olyan csalást talált a gépemen amiröl életemben nem hallottam.Valami "rumanoid" nevű csalást használtam a bannom napján pontosan délben amit megis mutatott nekem.A lomtáramba talált 4csalást ami kivolt törölve de egyik se volt rumanoid nevű clicker amivel állitolagosan is csaltam.Az igaz hogy lomtáramban volt pár minecraftos csalás,de egyikkel se csaltam sohasem.A fyremcm délután 2-kor inditottam el,amit persze megis nézett és este 11kor ss-elt le engem a revax, es azt mondta hogy fyremc mellett csaltam,mikor a fyremc nem volt megnyitva amikor azt a "rumanoid" clickert használtam,4 órányi beszélgetéssel végül revax letiltott engem azzal az indokkal hogy ő engem sose fog ubzni mert - pontot fog kapni, sajnos nemtudom már visszakeresni a képeket, de persze eddig csak 1x voltam bannolva speed hackert, de azis mar régen volt, azóta sose csaltam tanultam belőle, nagyon örülnék ha unbannolna valaki, és mégegyszer nem fog előfordulni.