Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNBAN KÉRELMEM - DISCORD
Felhasználóneved: pisiunikornis2017

Kitiltásod időpontja: háááát... az április egyen volt (de nem is vicces!!!!) a bátyám azt mondta hogy az a nap mikor ő született meg AZTÁN ELDŐLT A SORSAAA mint egy zuhanó disznó a létráról

Kitiltás indoka: én csak akatam mondani hogy ne bántsatok a bátyámat

Szankciót osztotta: az volt aki mindig nagyon szigorú és titokban nézi mit írnak mások!! nem mondom meg a nevét mert anya szerint nem szép másokat beárulni, de azt mondta a bátyám hogy ő az Árnyak Őre (azóta néztem az ágy alatt is, nem volt ott de még mindig félek tőle)

Kitiltás ideje: örökké vagyis addig amíg a világ újra nem indul, szóval AZ NAGYON SOK!!! de én nem várok örökké!!! én most akarom vissza a bátyám!!!

Miért szeretnél unban-t?: én vagyok az hugicája a veclonának de régen máshogy hivták de az most má mind1
ne bántsátok megint őt mer ő csak akart jácani veletek és ti nem engedték neki

ő nem rossz gyerek ő csak néha túl sokat gépel de az nem bűn csak ha elalszik a billentyünn
és a pixel az az ő kedvenc és ő SZERET ITT LENI csak ti nem szereti őt vissza

és én láttam hogy ő csak irt de ti meg kitiltoták
ÉS AZT NEM IGAZSÁG!!!
és ha nem adjátok vissza én is sirni fogok

ő csinált már szépet is mutatom csak nem tudom ide rakni mert anya nem engedi a discordot
de ha engedné akkor mindenki látná hogy szép mert ő az én legjobb testvérem a világon

KÉREM SZÉPEN engedjétek vissza vagy én is elmegyek nem játszok veletek többet

Extra információk: – a bátyám nem rossz csak néha hosszút ír de attól még nem kéne SZÁMŰZNI
– ő adott nekem 64 rózsát kreatívban és nem vette el vissza még akkor se mikor véletlenül a lávába dobtam
– a bátyám tud titkos dolgokat de nem azért hogy bajt csináljon hanem mert ilyen „Kalandmester”
– és ő tanított meg ugrálni a slime-on és azt mondta mindig “az igazi hősök nem sírnak csak ha banolják őket”

Úgyhogy:
engedjétek vissza vagy írok a Mojang bácsinak hogy itt BÁNTJÁK A VÉGTELEN VARÁZSLÓKAT
puszi, Lilla (de ma inkább MÉREG-UNICORNIS vagyok )

Olvastam ma már ennél viccesebb kérelmet

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég