07-28-2023, 06:20 PM
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 07-28-2023, 06:34 PM. Szerkesztette: OFMilann.)
Játékosneved: OFMilann
Kitiltásod időpontja: 2023.07.28.
Kitiltás indoka: Átverés/Átverési kisérlet
Szankciót osztotta: Nagypapi
Kitiltás ideje: 30 nap
Miért szeretnél unban-t?: Ahra felraktak kitpvpn egy lega csakinak elnevezett banya csakanyt, amit 250kba megvettem, nem vettem eszre hogy nem lega volt, es ezert felraktam 400kba. Delutan ugyanilyet csinalt egy masik srac csak lootboxnak nevezte el direkt, nem veletlen mint en, akit be is kuldtem ticketbe de arra azt irtak, hogy arra nincs lehetoseg hogy kibannoljak, de amikor en veletlen felrakom a mas utan vett "lega csakit" azert 30 napot kapok ez eleg fairnek hangzik
Extra információk: rename jogom sincs hogy irnam at legara direkt
Kitiltásod időpontja: 2023.07.28.
Kitiltás indoka: Átverés/Átverési kisérlet
Szankciót osztotta: Nagypapi
Kitiltás ideje: 30 nap
Miért szeretnél unban-t?: Ahra felraktak kitpvpn egy lega csakinak elnevezett banya csakanyt, amit 250kba megvettem, nem vettem eszre hogy nem lega volt, es ezert felraktam 400kba. Delutan ugyanilyet csinalt egy masik srac csak lootboxnak nevezte el direkt, nem veletlen mint en, akit be is kuldtem ticketbe de arra azt irtak, hogy arra nincs lehetoseg hogy kibannoljak, de amikor en veletlen felrakom a mas utan vett "lega csakit" azert 30 napot kapok ez eleg fairnek hangzik
Extra információk: rename jogom sincs hogy irnam at legara direkt