03-22-2023, 11:14 PM
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 03-24-2023, 05:47 PM. Szerkesztette: PurakMiron.)
Felhasználóneved: PurakMiron#4355
Kitiltásod időpontja: 2023#21#58
Kitiltás indoka: Staff szidás
Szankciót osztotta: NanaLowe95#0095
Kitiltás ideje: 45 nap
Miért szeretnél unban-t?: ne már sajnálom azért kaptam kitiltást mert beloptam a staff bemutatkozásából 1 mondatot :bociszem + lehet hogy azért (az is véletlenül volt) @TheRealMolly-nak lecopyztam amit írt és beraktam a bemutatkozásomba és véletlenül beillesztettem @Risnek teljesen mást akartam írni csak kijelölésnél véletlenül ctrl+X-et nyomtam és nem másolta le a (szöveget) utána nem tudtam kitörölni vagy megmagyarázni amit írtam mert 5 perc némítást kaptam
Extra információk:
pls oldják fel ticketbe + privátba is nagyon sokat segítettem az adminoknak
Kitiltásod időpontja: 2023#21#58
Kitiltás indoka: Staff szidás
Szankciót osztotta: NanaLowe95#0095
Kitiltás ideje: 45 nap
Miért szeretnél unban-t?: ne már sajnálom azért kaptam kitiltást mert beloptam a staff bemutatkozásából 1 mondatot :bociszem + lehet hogy azért (az is véletlenül volt) @TheRealMolly-nak lecopyztam amit írt és beraktam a bemutatkozásomba és véletlenül beillesztettem @Risnek teljesen mást akartam írni csak kijelölésnél véletlenül ctrl+X-et nyomtam és nem másolta le a (szöveget) utána nem tudtam kitörölni vagy megmagyarázni amit írtam mert 5 perc némítást kaptam
Extra információk:
pls oldják fel ticketbe + privátba is nagyon sokat segítettem az adminoknak