Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNBAN KÉRELMEM - SZERVER
Játékosneved: ProbleM_

Kitiltásod időpontja: 11/7/2025 9-11 óra közott nem emlékszem pontosan

Kitiltás indoka: Management szidása, és rágalmazása.

Szankciót osztotta: Lirias

Kitiltás ideje: Örök

Miért szeretnél unban-t?: Szeretnék bocsánatot kérni a korábbi kijelentésemért, amikor azt írtam, hogy „Lirias 11 éves vagyok, és Rolix intim üzeneteket küldött nekem”. Ezt teljesen meggondolatlanul, poénnak szánva írtam, de utólag belátom, hogy ez egyáltalán nem volt vicces, sőt, nagyon komoly dolognak tűnhetett.
Nem állt szándékomban senkit hamisan vádolni vagy bajba keverni, csak buta módon próbáltam „ragebaitelni”, és ez hiba volt.Megértem, hogy ezért bannot kaptam — teljesen jogos. Ugyanakkor az örökös IP-ban szerintem egy kicsit túl szigorú ebben az esetben. Nem szándékosan ártottam senkinek, és most már tudom, hogy ez a fajta „poén” nem elfogadható.Ha lehetséges, kérlek, fontoljátok meg, hogy az IP-bant egy időszakos tiltásra (pl. 1–3 hónap) módosítsátok.

Extra információk: A helyzet során ott volt egy moderátor is (sajnos nem emlékszem a nevére), aki rám szólt, hogy fejezzem be a trollkodást, különben mute-ot kapok. Ekkor már készültem abbahagyni, de Lirias rögtön kibannolt. Úgy érzem, figyelmeztetve voltam, de nem igazán kaptam esélyt arra, hogy leálljak vagy bocsánatot kérjek,mielőtt jött a ban.

Válaszol

Üzenetek ebben a témában
UNBAN KÉRELMEM - SZERVER - szerző ProbleM_ - 11-07-2025, 01:15 PM
RE: UNBAN KÉRELMEM - SZERVER - szerző Loqe - 12-08-2025, 05:04 PM

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég