Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNBAN KÉRELMEM - SZERVER
Játékosneved: xrszilus

Kitiltásod időpontja: 2022-12-12

Kitiltás indoka: Multikarakter (1. szint)

Szankciót osztotta: NanaLowe95

Kitiltás ideje: 30 nap

Miért szeretnél unban-t?: Üdvözlöm az adminisztrátort aki olvassa a kérelmem!
A következő a helyzet a tegnapi napon kaptam Nanalowe95 nevü adminisztrátortól a kitiltást, ami történt az annyi röviden hogy több karakterrel voltam fent. Azért szeretném az unbant mivel szeretek játszani a fyremc szerverén, elég újocska játékos vagyok ezért nem tudtam hogy nem szabad multiaccountozni, tudom a szabályzat nem ismerete nem mentesit a büntetés alól. Az hogy szeretem a szervert az vitathatatlan az elmúlt 1 hétben a játszott órák bizonyitják. Szeretnék a a biráló adminisztrátortól egy új esélyt kérni, elég újocska játékos vagyok és szeretek játszani a szeveren. Garantálom, hogy a jövőben nem fog ilyen történni. Számomra ez egy nagyon jó ajándék lenne igy az ünnepekre.

Köszönöm, hogy végigolvastad! Bizok pozitiv válaszodban!

Extra információk:

(12-13-2022, 04:46 PM)xrszilus Írta: Játékosneved: xrszilus

Kitiltásod időpontja: 2022-12-12

Kitiltás indoka: Multikarakter (1. szint)

Szankciót osztotta: NanaLowe95

Kitiltás ideje: 30 nap

Miért szeretnél unban-t?: Üdvözlöm az adminisztrátort aki olvassa a kérelmem!
A következő a helyzet a tegnapi napon kaptam Nanalowe95 nevü adminisztrátortól a kitiltást, ami történt az annyi röviden hogy több karakterrel voltam fent. Azért szeretném az unbant mivel szeretek játszani a fyremc szerverén, elég újocska játékos vagyok ezért nem tudtam hogy nem szabad multiaccountozni, tudom a szabályzat nem ismerete nem mentesit a büntetés alól. Az hogy szeretem a szervert az vitathatatlan az elmúlt 1 hétben a játszott órák bizonyitják. Szeretnék a a biráló adminisztrátortól egy új esélyt kérni, elég újocska játékos vagyok és szeretek játszani a szeveren. Garantálom, hogy a jövőben nem fog ilyen történni. Számomra ez egy nagyon jó ajándék lenne igy az ünnepekre. És mivel sok szabadidőm lesz ezért sok időt töltenék a szerveren.

Köszönöm, hogy végigolvastad! Bizok pozitiv válaszodban!

Extra információk:

Üzenetek ebben a témában
UNBAN KÉRELMEM - SZERVER - szerző xrszilus - 12-13-2022, 04:46 PM
RE: UNBAN KÉRELMEM - SZERVER - szerző NanaLowe95 - 12-13-2022, 08:51 PM

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég