Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNBAN KÉRELMEM - SZERVER
Játékosneved: Bijcsi, BooDert

Kitiltásod időpontja: 2025-01-20 1942

Kitiltás indoka: Multikarakter

Szankciót osztotta: Red

Kitiltás ideje: 30 nap

Miért szeretnél unban-t?: Mert jogtalan a ban es nem tudom miert

Extra információk:

Szia!

Tegnapi nap 2 karakterrel voltál fent egyszerre, ez a rendszerünkben is eléggé jól látható.
Ahogy nézem pontosan le is írtad, hogy melyik 2 karakteredről van szó, ezáltal nem is szükséges firtatnom, hogy melyik karakter kié.
Egyik karaktered Fylanden sumo eventen, másik a lobbyban volt.
Mivel a kitiltásod jogos, ezért nem fogunk feloldani. Ha játszani szeretnél, a Fyrecenterben le tudod vásárolni az adott karakteredre/karaktereidre a kitiltásodat.

De beszéljünk inkább arról, hogy miért itt nyitottál ticketet.
Miért vagy kitiltva Discordról?
(01-21-2025, 08:37 AM)Carelynn Írta: Szia!

Tegnapi nap 2 karakterrel voltál fent egyszerre, ez a rendszerünkben is eléggé jól látható.
Ahogy nézem pontosan le is írtad, hogy melyik 2 karakteredről van szó, ezáltal nem is szükséges firtatnom, hogy melyik karakter kié.
Egyik karaktered Fylanden sumo eventen, másik a lobbyban volt.
Mivel a kitiltásod jogos, ezért nem fogunk feloldani. Ha játszani szeretnél, a Fyrecenterben le tudod vásárolni az adott karakteredre/karaktereidre a kitiltásodat.

De beszéljünk inkább arról, hogy miért itt nyitottál ticketet.
Miért vagy kitiltva Discordról?

Szia! Pali67 Fylanden kothozott es en meg arra buzditottam mindenkit h lokjek ki, aztan nagynehezen megszerezte a koth akarmit... , viszont en annyit irtam neki h "joert meg kell dolgozni" kitiltotta a Bianca nevu karakteremet 10 napra aztan irtam is dc ticketbe h jojjon be es mondja el miert tiltott ki, aztan olyasmit mondott h "itt kezdodnek a problemak" es bannolt Smile egyebkent aznap mindjart is irtam a dc szero unban kerelembe de azota se reagalt ra senki vagy lehet h szandekosan nem...
A discord kitiltás a másik UB kérelmed alapján fel lett oldva.
Az ingame kitiltást túlreagálta az érintett staff, nem feltétlenül kellett volna erre szankciót osztani.

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég