09-20-2024, 11:05 AM
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 09-20-2024, 05:10 PM. Szerkesztette: Hudor15.)
Felhasználóneved: Hudor15
Kitiltásod időpontja: 2024.09.19
Kitiltás indoka: staffal szembeni viselkedes
Szankciót osztotta: sajnos nem tudom
Kitiltás ideje: nem tudom
Miért szeretnél unban-t?: Tisztelt Moderátorok/Administrátorok!
Szeretném kérni a kitiltásom felülvizsgálatát. Megértettem, hogy a viselkedésem nem felelt meg a közösség szabályainak, és őszintén sajnálom, hogy megsértettem ezeket az irányelveket.
Átgondoltam a történteket, és biztosítani szeretnélek benneteket arról, hogy a jövőben figyelmesebb és tisztelettudóbb leszek. Szeretném visszanyerni a lehetőséget, hogy részt vehessek a szerver életében, és hozzájárulhassak a közösség pozitív légköréhez.
Bízom abban, hogy figyelembe veszitek a bocsánatkérésemet, és engedélyezitek, hogy visszatérhessek a szerverre.
Köszönöm, hogy elolvastátok a kérésemet!
Üdvözlettel:
Dcn : Hudor15
Extra információk:
Kitiltásod időpontja: 2024.09.19
Kitiltás indoka: staffal szembeni viselkedes
Szankciót osztotta: sajnos nem tudom
Kitiltás ideje: nem tudom
Miért szeretnél unban-t?: Tisztelt Moderátorok/Administrátorok!
Szeretném kérni a kitiltásom felülvizsgálatát. Megértettem, hogy a viselkedésem nem felelt meg a közösség szabályainak, és őszintén sajnálom, hogy megsértettem ezeket az irányelveket.
Átgondoltam a történteket, és biztosítani szeretnélek benneteket arról, hogy a jövőben figyelmesebb és tisztelettudóbb leszek. Szeretném visszanyerni a lehetőséget, hogy részt vehessek a szerver életében, és hozzájárulhassak a közösség pozitív légköréhez.
Bízom abban, hogy figyelembe veszitek a bocsánatkérésemet, és engedélyezitek, hogy visszatérhessek a szerverre.
Köszönöm, hogy elolvastátok a kérésemet!
Üdvözlettel:
Dcn : Hudor15
Extra információk: