11-23-2023, 08:37 PM
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 11-26-2023, 09:11 PM. Szerkesztette: Falusivokosztja.)
Felhasználóneved: Tibi#0237
Kitiltásod időpontja: 2023-07-25
Kitiltás indoka: Ezt az indokot nem osztotta meg velem senki többszöri kérdésre sem!
Szankciót osztotta: Ezt nem tudhatom mivel nem írta meg senki
Kitiltás ideje: örök
Miért szeretnél unban-t?: Sziasztok! Már elég régen ki vagyok tiltva a Fyremc discord szerveréről és még az okát sem tudom. Na de rátérek a lényegre hogy ne húzzam senki idejét
Azért szeretnék újra a Fyremc discord közösségnek a tagja lenni, hogy újra értesüljek a szuper hírekről, lássam az üzeneteket, ticket rendszer használata és még egyéb finomságok
Nagyon szeretnék újra ott lenni mert a játékban is akinek csak tudok segítek és nem szidok senkit! Köszönöm!
Extra információk: Nincsen
Kitiltásod időpontja: 2023-07-25
Kitiltás indoka: Ezt az indokot nem osztotta meg velem senki többszöri kérdésre sem!
Szankciót osztotta: Ezt nem tudhatom mivel nem írta meg senki
Kitiltás ideje: örök
Miért szeretnél unban-t?: Sziasztok! Már elég régen ki vagyok tiltva a Fyremc discord szerveréről és még az okát sem tudom. Na de rátérek a lényegre hogy ne húzzam senki idejét
Azért szeretnék újra a Fyremc discord közösségnek a tagja lenni, hogy újra értesüljek a szuper hírekről, lássam az üzeneteket, ticket rendszer használata és még egyéb finomságok
Nagyon szeretnék újra ott lenni mert a játékban is akinek csak tudok segítek és nem szidok senkit! Köszönöm!Extra információk: Nincsen