04-01-2022, 06:06 PM
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 04-02-2022, 12:31 PM. Szerkesztette: River.)
1. Discord, Játékosnév :
River#2110, River
2. Rólam :
Sziasztok! A nevem Kristóf! Április 16-án töltöm be 16.-odik életévemet. Jelenleg Budapestre járok középiskolába, gazdasági szakon tanulok.
Szabadidőmben zenét hallgatok, barátaimmal vagyok és persze gépen játszok.
3. Mióta játszok?
nagyjából másfél éve játszok a szerveren. (Nem ez az egyetlen karakterem.)
Ez idő alatt 829 órát töltöttem a szerveren. Legtöbbet Kingdomson és KitPvP-n játszok, de szoktam BedWars-ozni SkyWars-ozni is.
4. Moderátor feladata :
Játékosok figyelése, figyelmeztetése, fejlesztők segítése.
5.1 Pozitív és negatív tulajdonságaim :
Könnyen illeszkedek be egy új környezetbe, általában megtalálom a helyem. Ha valami fontos dologról van szó mindig becsületesen megcsinálom.
Néha előfordul, hogy hajlamos vagyok meggondolatlan dolgokra. Illetve megesik, hogy makacs vagyok.
5.2 Miért én lennék az egyik legalkalmasabb?
Már voltam más szerveren admin, úgy gondolom tudom, hogy mi lenne a dolgom, értek a pluginokhoz és empatikusnak tartom magam.
Ezek mellett heti 10 órát mindig fent tudok lenni. A helyesírásom pedig úgy gondolom, hogy megfelel.
6.1 Ismerek-e valakit a StaffTeam-ből?
Nemigazán, de szívesen megismerek bárkit a csapatból.
6.2 Miért szeretnék a csapat tagja lenni?
Szeretném bővíteni a tudásom Moderátorként, ezek mellett szeretnék egy jó csapat tagja lenni,
illetve szeretnék ezzel a szerverrel foglalkozni.
Köszönöm, hogy rám szántad az idődet és elolvastál!
River#2110, River
2. Rólam :
Sziasztok! A nevem Kristóf! Április 16-án töltöm be 16.-odik életévemet. Jelenleg Budapestre járok középiskolába, gazdasági szakon tanulok.
Szabadidőmben zenét hallgatok, barátaimmal vagyok és persze gépen játszok.
3. Mióta játszok?
nagyjából másfél éve játszok a szerveren. (Nem ez az egyetlen karakterem.)
Ez idő alatt 829 órát töltöttem a szerveren. Legtöbbet Kingdomson és KitPvP-n játszok, de szoktam BedWars-ozni SkyWars-ozni is.
4. Moderátor feladata :
Játékosok figyelése, figyelmeztetése, fejlesztők segítése.
5.1 Pozitív és negatív tulajdonságaim :
Könnyen illeszkedek be egy új környezetbe, általában megtalálom a helyem. Ha valami fontos dologról van szó mindig becsületesen megcsinálom.
Néha előfordul, hogy hajlamos vagyok meggondolatlan dolgokra. Illetve megesik, hogy makacs vagyok.
5.2 Miért én lennék az egyik legalkalmasabb?
Már voltam más szerveren admin, úgy gondolom tudom, hogy mi lenne a dolgom, értek a pluginokhoz és empatikusnak tartom magam.
Ezek mellett heti 10 órát mindig fent tudok lenni. A helyesírásom pedig úgy gondolom, hogy megfelel.
6.1 Ismerek-e valakit a StaffTeam-ből?
Nemigazán, de szívesen megismerek bárkit a csapatból.
6.2 Miért szeretnék a csapat tagja lenni?
Szeretném bővíteni a tudásom Moderátorként, ezek mellett szeretnék egy jó csapat tagja lenni,
illetve szeretnék ezzel a szerverrel foglalkozni.
Köszönöm, hogy rám szántad az idődet és elolvastál!