Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNBAN KÉRELMEM - DISCORD
Felhasználóneved: lucifer6501

Kitiltásod időpontja: 2023-11-02 4 körül

Kitiltás indoka: Szerintem admin szídás

Szankciót osztotta: Jacee a dc-neve

Kitiltás ideje: nem tudom nem látom

Miért szeretnél unban-t?: Na kezdem az elejéről. H4verral elkezdtünk hülyéskedni hogy 6 és 8 évesek vagyunk aztán beszáltak mellénk többen a chaten. Egyik gyerek kiírta hogy fuc. off én meg írtam rá, hogy a fuc. off az csúnyát jelent és elmondom anyának ezért a kedves adminotok adott nekem egy 45erces mutot mentem ticketbe de ott azt mondta jogos és nem értette meg, hogy csak szórakozunk arra hivatkozott hogy káromkodást nem megengedett(másik ember nem kapott mutot), én megpróbáltam vele megbeszélni de nem volt hajlandó ragaszkodott a véleményéhez(szerintem leszarta). Bezártuk a ticketet és privátba elküldtem a kurva anyábba(remélem nem baj hogy most káromkodtam ha igen akkor sajnálom). Szerintem eleve nem volt jogos a muteom és jogos a felháborodáson. Remélem megértitek őszintén az admin szídást nem bántam meg és azt se hogy hülyéskedtünk a chaten(nem tudtam hogy nem lehet sajnálom), de azért kicsit túl reagáltam ezt elfogadom és elnézést kérek. Ha nem is fogtok most feloldani discordon akkor annyit megtudhatok hogy mennyit időt kaptam?

Extra információk: Nem képernyőfotoztam a Gio volt ott a H4ver és még nem tudom kik K5-ön történt.

Szia! Ennek nem ez a megfelelő helye.

ELUTASíTVA

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: