Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unfelfüggesztés kérelem
[Kép: image_17.png]

UNBAN KÉRELEM

Neved:

_XxPannika10xX_

Kitiltott:
Satoko

Kitiltás:

Discord 

Indok: felfüggesztés

Kitiltás ideje:
6 nap

Sziasztok! Discordon az egyik barátom írt egy ilyen üzenetet:"[color=var(--brand-experiment-200)]@everyone[/color] Elnézést a pingért, de mindenkinek tisztességes figyelmeztetést! Figyeljen egy Discord felhasználót a "Stylo" nevűre a # 2447 címkével. Körülötte baráti kérelmeket küld véletlenszerű Discord felhasználóknak, és azoknak, akik elfogadják a barátja kéréseit, feltörik a fiókjukat, és csoportjaik kiszolgáltatottá válnak a benne lévő tagokkal együtt áldozattá válva. Terjessze a szót, és küldje el ezt minél több diszkord szerverre. Ha látja ezt a felhasználót, NE fogadja el a barátja kérését, és azonnal blokkolja. A Discord jelenleg dolgozik rajta. Küldje el ezt mindazoknak a kiszolgálóknak, amelyekben tartózkodik. Ez FONTOS: Ne fogadjon el barátkérést a Stylo # 2447-től. Hacker. Mondja el mindenkinek a barátai listáján, mert ha valaki a listáján hozzáadja valamelyiket, akkor ő is szerepel a listán. Rájönnek a személyi számítógép IP-címére és címére, ezért másolja és illessze be ezt az üzenetet, ahol csak lehet. Körbejárja a baráti kérelmek küldését a véletlenszerű diszkord felhasználóknak."

Ezt beküldtem közös-chat-be és kitörölték. Jó mégegyszer beküldtem, és felfüggesztett Satoko.
Azért mert egy hírt akartam volna közölni hogy vigyázzanak magukra az emberek itt dc-n????

EZT VÉLETLENÜL KÜLDTEM EL!!!!

VÉLETLENÜL KÜLDTEM EL!
Egyszerre csak egy téma.

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég