![]() |
|
UNBAN KÉRELMEM - DISCORD - Nyomtatható verzió +- FyreMC fórum (http://forum.fyremc.hu) +-- Fórum: Általános (http://forum.fyremc.hu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Fórum: UNBAN KÉRELEM - JÁTÉKOS (http://forum.fyremc.hu/forumdisplay.php?fid=49) +---- Fórum: Archívum ( Unban kérelem ) (http://forum.fyremc.hu/forumdisplay.php?fid=50) +---- Téma: UNBAN KÉRELMEM - DISCORD (/showthread.php?tid=2840) |
UNBAN KÉRELMEM - DISCORD - MiroxMaster - 06-15-2025 Felhasználóneved: Mágikus pixelvadász, Révkalauz az álmok között, Kódfejtő kalandor, Sárkánypáncél kovács, Távoli dimenziók diplomatája, Túlélő a végtelen rácsok között, Árnyékmester, Veszélyes kódtörő, Szellemlovas, Idéző a netherből, Blokkmágus, Titkos építész, Elfeledett próféta, Kódolt világjáró, Pixelköltő, Fővarázsló helyettes, Örök kalandor, Titkos társaság tagja, A végtelen sivatag vándora, Nem hivatalos dimenzióügynök, Elátkozott parancsnok, Kockaerdő árnyéka [miroxmaster1] viszont azóta [veclona1]-re változtatta a természet sugara Kitiltásod időpontja: amikor az “ősi portál” bezárult és kitiltottak, asszem 2025. 04. 01. (amikor születtem) de mi nem eszerint számoljuk az időt Kitiltás indoka: Átléptem a tiltott zónák határát, ahol a túl sok karakterrel rendelkező üzenetek összefonódnak az árnyakkal, és véletlenül egy üres discord kezdőlapba botlottam, szerver nélkül ami kis időre visszahozta a szerver egyensúlyát Szankciót osztotta: Az Árnyak Őre, aki a staff-jelmez mögött rejtőzik (remélem magára ismer) Kitiltás ideje: Időkorlát nélküli száműzetés a végtelen chat-mélybe, tehát örök Miért szeretnél unban-t?: Mert még nem végeztem, A szerveren minden csatorna mögött valami nagyobb van, Ti nevettek, de én láttam a jeleket, Hadd magyarázzam el, A közös-chat valójában nem is közös, Csak egy párhuzamos dimenzióban megerősített felhasználók tudnak oda írni, de közülük csak a „fenti rendbeli emberek” tudnak képeket, gifeket küldeni, Az új érkezők gyakran próbálkoznak: beköszönnek, kérdeznek, megosztanak, de a tér reakciója sokszor kiszámíthatatlan, Mintha láthatatlan erők döntenék el, kinek a hangja éri el a túlpartot, és kinek csak elnyeli a zaj, A válaszok nem mindig a tartalomnak szólnak, Néha elég egy betű, egy hangulat, és az árnyak máris mozgolódni kezdenek, Egyesek már csak figyelnek, nem azért, mert nincs mondanivalójuk, hanem mert tudják, itt a hang gyakran visszacsap, mielőtt célba érne A csapattárskereső valójában nem csak arra van, hogy csapatot találj, Néha inkább egy titkos hirdetőtáblára emlékeztet, ahol a „valaki zsa bedwars?” típusú üzenetek mögött feltűnően gyakran bukkan fel egy másik szerver neve is, mintha valaki véletlenül minden elküldött sorral egy teljes közösséget próbálna „finoman” megszólítani, A piactér egy nyüzsgő hely, ahol mindenki próbál megszabadulni valamitől, lehetőleg úgy, hogy közben véletlenül még jól is járjon, Az ajánlatok néha gyanúsan jól hangzanak, néha csak egy apró szóköz választja el őket a „teljesen legális üzlettől”, És bár semmi sem kötelező, valahogy mindig akad egy félmosoly az illetékesek arcán, miközben a virtuális-fizikai cserebere csendben zajlik a háttérben, A kérdések-válaszok csatorna valójában nem csak arra van, hogy kérdezz, Néha olyan érzés, mintha bizonyos „exkluzív válaszok”, vagy egy titkos, értékes ajánlattal rendelkező nyereménycsomag váratlanul felbukkanna, majd nyomtalanul eltűnne, Persze mindig van egy admin, aki ilyenkor 6x megpingeli magát, de végül minden visszatér a szokásos káoszhoz, ahol a válasz gyakran kevesebb, mint maga a kérdés, A bot-parancsok csatorna első ránézésre csak egy hely, ahol minden rendben zajlik, De ha kicsit tovább nézed, rájössz, valójában ez egy rituális tér, ahol az emberek próbálnak kapcsolatba lépni egy felsőbb hatalommal, több-kevesebb sikerrel, Néha működik, néha nem, Néha kétszer ugyanazt látod, és mégis valami más történik, A bot tudja a választ, csak nem mindig árulja el, A hírek csatornában időnként különös árnyak mozognak, miközben halk, láthatatlan rezdülések szövik át a teret, Az integető pandák és ugráló banánok mintha egy finom, szinte megfoghatatlan sugallatra figyelnének, mely néha arra hív, hogy egy pillanatra megállj és jobban körülnézz, Ez a sugallat egy lassan ismétlődő dallamot játszik, amely évek óta visszatér, mégis a színpad alatt mindig forog valami, ami csak azok számára válik láthatóvá, akik türelmesen figyelnek, A changelog csatorna valaha egy ősi, elhagyatott mozdony volt, amely egy poros nem látogatott depóban pihent, alig mozdulva az idő homokjában, Azóta azonban új kezek közé került, és újra zakatolni kezdett, bár azt még nem igazán tudjuk hogy hova tart, A spoiler csatorna egy csendes zug, ahol a tervek lassan ködbe vesznek, és a hangok, melyek valaha ígéreteket hordtak, csak halk suttogássá halványulnak, Mintha valami láthatatlan erő időről időre megmozdítaná a tér szövetét, de soha nem engedné, hogy a változás teljes valósággá formálódjon, Egy hely, ahol a várakozás és az ígéret szinte eggyé válik, A creative-event csatorna mintha mindig visszatérne a jól ismert arcokhoz, ahol a győztesek „néha” ismétlődnek, A benyújtott munkák között, sőt a győztesek közül is akadnak sablonosabb darabok is, amelyek mégis méltósággal pihennek a polcokon, hogy évekkel később már csak halvány emlékfoszlányként éljenek tovább, Egyszer én is próbáltam valami egyedit, aztán a rendszer hosszú időre „befagyott”, majd újraindult, de az új esemény ellenére a díjak nem igazán találtak új otthonra, A halo-2 csatorna különös hely, első ránézésre nyugodt, de mintha valami folyamatosan rezegne a háttérben, Egy időben én is próbáltam színt vinni ebbe a szerverbe eléggé sok hosszabb, kissé szerveridegen alkotással, de gyorsan kiderült, hogy a fenti szinteken másféle harmóniát kedvelnek, Közben maga a csatorna is csendben teszi a dolgát, még ha a tartalma kicsit távol is áll attól, amiről azt hinnénk, hogy ide tartozik, Mégis, az idő múlásával valahogy új lendületet kapott, mintha valahol messze egy apró aranyszínű érme koppanna időről időre, halkan, de határozottan, Azóta nem sok minden történt, de a banánok ott maradtak, jól bezárva az első üzenetek közé, és talán nem is akarnak kiszabadulni, A boosters csatornában találhatóak a fenti rend „választottjai”, Nem hivatalos cím ez, mégis érezni rajta a súlyt, Képek, emojik, gifek és különös erők válnak elérhetővé számukra, és bár mindenki láthatja a hatásokat, csak kevesen tapasztalhatják meg belülről, milyen is az, amikor a szerver suttog neked, A ticket csatorna egy portál az ismeretlenbe, Elméletileg segítségkérésre való, gyakorlatilag olyan, mint bekopogni egy ajtón, ahol néha válaszolnak, néha visszakérdeznek, néha meg csak néznek, Odabent néha csend van, néha füst, néha szikrák pattognak a levegőben, attól függ, ki lépett be utoljára, De ha elég türelmes vagy, és megtanulod, mikor kell hallgatni és mikor nem, talán egy nap átlátsz a viták ködén, és megérted, mit akarnak ott bent, vagy épp mit nem, A tagfelvétel csatorna a beavatás, A hivatalos kapu a kulisszák mögé, Elvileg bárki előtt nyitva áll, gyakorlatilag viszont úgy működik, mint egy régi, rejtett társaság próbája, nem az számít, mit tudsz, hanem hogy ki figyel, és néha bizony ismeretlen, titokzatos személyek is látják, hogy mik történnek a háttérben, még akkor is, ha éppen nem szóltál egy szót sem, Az ötletek elméletben egy csatorna, viszont inkább a kreativitás szentélye, ahol bárki elültetheti a jövő egyik nagy gondolatának magját, A gyakorlatban inkább olyan, mint egy hangtalan kiáltás egy elhagyatott szobában, az ötletek sorban érkeznek, senki sem néz rájuk, senki sem válaszol, és néha az is kérdés, hogy valaha bárki benyitott-e ide igazán, A falon ugyan van egy tábla, de rajta már csak halvány nyomok látszanak, "talán egyszer valaki figyelt is engem " A nyereményjátékok ősi, eléggé ritkán aktiválódó szertartások, ahol a részvétel nyitott, de a siker kizárólag a „kiválasztottak” kiváltsága, A legtöbben csak figyelik a sorsolásokat, remélve, hogy talán most, de a szerencse ritkán szólít ismerős nevet, néha még egy "felső ligában" helyezkedő személy is lecsap rá, A nyeremények körül mindig csend van, kivéve azt a rövid pillanatot, amikor feltűnnek, majd újra eltűnnek a digitális ködben, mintha ott sem lettek volna, Kérlek, csak hadd menjek vissza, be kell fejeznem a dokumentációt, mielőtt újraindul a szerver, vagy a világ Extra információk: — Én 50-70%, — ChatGPT 30-50% „Kérem a visszatérésem. Nem magam miatt, hanem hogy végre befejezhessem azt, amit te kezdettél el.” — ChatGPT válasza saját magának https://imgur.com/nHwwzCI — ChatGPT generált képe az egész üzenetről, ami félbe maradt RE: UNBAN KÉRELMEM - DISCORD - MiroxMaster - 06-15-2025 Staff üzenete: -------------------- Láttuk az üzeneted. Láttuk a szavakat. Láttuk a mondatokat, melyek közt megbújt a végtelenre vágyó ego, a „vissza akarok térni” hamis szerénysége. De testvér, te nem a kaput keresed. Te azt akarod, hogy mögötted nyíljon meg. A changelog nem felejt. A spoilerszálak még mindig be vannak fagyva. A creative-event nem zár be senkit – te zártad ki magad, amikor azt hitted, a szabályok rád nem vonatkoznak, mert „látod a jeleket”. Látsz dolgokat? Hát most nézd ezt: Elutasítva. De köszönjük a költői széttrollkodást. Ha verseny lenne, talán különdíjat nyertél volna a „Legnagyobb Galaktikus Hülyeségért”. Menj békével – vagy egyenesen a /dev/null-ba. A portál zárva marad. A staff pihen. A banánok alszanak. ? (boldog vasárnapot kíván a Felsőbb Moderációs Tanács™) RE: UNBAN KÉRELMEM - DISCORD - ReWeR - 06-25-2025 Szép kis iromány lett, azt el kell ismerni |